سامانه بازاریابی فایل های دانشجوئی

جستجو پیشرفته فایلهای دانشجویی از سایت های مختلف علمی ایران

سامانه بازاریابی فایل های دانشجوئی

جستجو پیشرفته فایلهای دانشجویی از سایت های مختلف علمی ایران

کارافرینی طرح تولید سوسیس کالباس


لینک دریافت فایل خرید پایین توضیحات

فرمت word  قابل ویرایش پرینت

تعداد صفحات: 31

 

فهرست مطالب

شرح صفحه

فصل اول

جدول نتایج چکیده طرح 2

فصل دوم

کلیات راستای شناسایی محصول 3

مقدمه

1-2 تعریف ، ویژگیها مشخصات فنی محصول نظر شکل ظاهری ، طبقه بندی و.... 4

2-2 چگونگی میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی واسطه 5

3-2 ارایه دیدگاههای کلی قیمت امکان فروش 5

فصل سوم

بررسی براوردهای فنی 6

1-3 ارزیابی روشهای مختلف تولیدی وگزینش روش بهینه 6

2-3 تشریح دقیق جامع فرایند تولید 6

3-3 مسیر فرایند نمودار گردش مواد 8

4-3 بررسی مناطق مراحل شیوه کنترل کیفیت 10

5-3 تعیین محاسبه ظرفیت برنامه تولید شرایط عملکرد واحد 12

6-3 ذکر نام اصلی تجاری مشخصات فنی منابع تامین ... 14

7-3 بررسی تحقیق خصوص تعداد مشخصات فن دستگاهها تجهیزات خط تولید 16

8-3 تعیین مشخصات خدمات نیاز تاسیسات عمومی 18

9-3 تجزیه تحلیل محاسبه تعداد نیروی انسانی 19

10-3 محاسبه کلیه سطح زیربنای لازم سالن تولید انبارها تاسیسات ... 20

فصل چهارم

بررسی مالی اقتصادی 23

1-4 تدوین تشریح جداول هزینه اصلی واحد 23

2-4 تدوین تشریح جداول هزینه سرمایه واحد 24

3-4 براورد داراییهای ثابت سرمایه گردش کل سرمایه گذاری 264-4 هزینه استهلاک تعمیر نگهداری عملیاتی غیر عملیاتی 28

5-4 براورد کل هزینه ثابت تولید هزینه متغیر تولید 28

6-4 محاسبه قیمت فروش اساس سود منطقی قابل انتظار 29

7-4 تعیین شاخص اقتصادی ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلی ... 29

جدول نتایج چکیده طرح

ردیف

موضوعات

1-1

مشخصه طرح :

عنوان : طرح تولید سوسیس کالباس

تعریف : سوسیس کالباس فراورده گوشتی حاوی نمک چاشنی باشد که یک لفاف استوانه بسته بندی شده اند . ظرفیت تولید : 2700 تن سال انواع سوسیس کالباس

2-1

فرایند تولید :بعد اماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس قسمت پرکن بعد بخش پخت دود خواهد رفت سپس سرد شده وبسته بندی میگردد.

3-1

شرایط عملیاتی :

تعداد روز کاری : 270 روز تعداد شیفت : یک شیفت ساعت کارکرد روزانه : 8 ساعت

درصد تامین مواد اولیه داخلی : 95% خارجی : 5%

4-1

تعداد کارکنان : مدیریت : 1 نفر مهندس : 2 نفر

پرسنل تولیدی : 20 نفر تکنیسین : 2نفر پرسنل اداری: 5 نفر کل پرسنل واحد: 30 نفر

5-1

تاسیسات زیر بنایی :

توان برق : 300 امپر

مقدار اب مصرفی روزانه : 16 M3

سوخت مصرفی روزانه :

6-1

دستگاهها تجهیزات خط تولید

بخش تامین داخلی : 2230725 ریال

بخش تامین ارزی : __ دلار

7-1

زمین ساختمانها :

مساحت زمین : 2800

سطح زیر بنا : 1022

سالن تولید : 770

انبارها :

خدماتی : 252

8-1

سرمایه گذاری :

داراییهای ثابت : 5037363

سرمایه گردش : 915013

کل سرمایه گذاری : 5952376

سرمایه گذاری مجری : 2374038

وام بلند مدت : 3800000

هزینه کارمزد: 14%

9-1

قیمت تمام شده : 45454760

کل هزینه ثابت تولید : 1238507

کل هزینه متغیر تولید: 44056251

قیمت تمام شده واحد هر یک محصولات :

10-1

قیمت عمده فروشی:

11-1

شاخص اقتصادی :

سود ویژه ظرفیت براورد شده : 6465379

ارزش افزوده : 7821486

نقطه سربه سر تولید: 15%

سهم منابع داخلی : __

دوره برگشت سرمایه : سال دوم

سرمایه گذاری سرانه : 198412

فصل دوم

کلیات راستای شناسایی محصول ارتباط منطقی زنجیره تولید

مقدمه

مقوله غذا تغذیه فرایند ضروری حفظ ادامه حیات باشد تنها تعداد معدودی مواد غذایی جمله گوشت خاصیت رفع گرسنگی دارد وفراورده گوشتی جمله سوسیس کالباسهایی که انواع گوشت هستند منابع غذایی لذیذی بشمار ایند که ضمن اینکه هر انسانی گرسنگی نجات میدهد باعث رشد جسمی مغزی میگردد چرا که مقدار پروتیین حیوانی اسیدهای امینه ضروری ومناسب درانها اندازه کافی بالا میباشد میتواند منبع غذایی خوبی رژیم غذایی یک فرد باشد طرفی توجه روند صنعتی شدن جامعه افزایش تمایل افراد استفاده غذاهای نیمه اماده اصطلاح فست فود دلیل وقت کم مصرف نوع فراورده گوشتی روزبه روزبیشتر شود توجه امار مصرف خیلی کم ایران سرانه مصرف وجود 250 کارخانه فعال تولید حدود 400 هزار تن سال مقدار 4 کیلو سال میباشد مقایسه کشورهای اروپایی بسیار پایین میباشدمیزان مصرف کشورهای اروپایی سرانه 64 کیلو میباشد نظری تاریخچه صنعت تولید سوسیس کالباس درایران روند صعودی امار تولید کنندگان بالطبع روند صعودی مصرف کالا بیشتر قضیه واقف میشویم .از سال 1310 سطح کارگاهی ابتدایی اولین واحد تولید کننده کالا شروع بکار نمودند سپس واحد دیگری گیلان کرج تاسیس . قبل انقلاب اسلامی تولیدات سوسیس کالباس دوبخش اسلامی غیر اسلامی تقسیم میگردید تولیدات اسلامی استفاده گوشت گاو اضافه روغن نباتی غیره تولید میشد وبخش غیر اسلامی استفاده گوشت چربی خوک تهیه میگردید پس انقلاب اسلامی ایجاد ممنوعیت مصرف گوشت خوک ستاد بسیج اقتصادی کشور فرمولاسیون تولیدات گوشتی بشرح ذیل تغییر داد :

سوسیس کالباس 40 % گوشت

سوسیس المانی 40% گوشت

مارتادلا 40% گوشت

کالباس خشک 60% گوشت

کالباس لیونر (بی چربی) 64% گوشت

1-1 تعریف : ویژگیها مشخصات فنی محصول نظر شکل ظاهری ، طبقه بندی، فرمول، چگونگی بسته بندی ، اجزا قطعات متشکله ،حد استانداردملی جهانی ، شماره تعرفه گمرکی شرایط ورود

سوسیونها که ایران سوسیس کالباس مرسوم فراورده گوشتی اطلاق میشود که حاوی نمک چاشنی باشند سوسیون کلمه لاتین سالسوس معنی نمک گرفته شده است

تعریف

سوسیس کالباس عبارت مخلوطی پایدار حاصل گوشت یک چندین حیوان حلال گوشت که مواد دیگری داخل پوششهای طبیعی مصنوعی شرایط مناسب پر شده پس طی فرایند حرارتی مناسب سایر فرایندها مصرف اماده میگردد ولی هر حال عمده جزء پروتیین بکار رفته تولید سوسیس کالباس گوشت میباشد.

طبقه بندی

دریک تقسیم بندی سوسیون ( سوسیس کالباس ) دو رده تقسیم کنند:

1 نوع چرخ شده بافت درشت

2 فراورده بافت امولوسیون دار

در ایران فراورده قطر بزرگ کالباس قطر کوچک سوسیس گفته میشود سوسیس کالباس نوع بافت درشت دارای ذرات گوشت هستند که فشرده نمی باشد سوسیس وکالباسهای بافت امولوسیون شده چربی ازطریق اجزاء گوشت امولسیفیه مستحکم میگردد هر دو نوع اینها قابل سرد شدن ، عمل امدن ، پختن، خشک شدن، یخ زدن ، دودی کردن باشند هر دو نوع محصول میتوان دستگاههای یکسانی تولید نمود تنها مسیله که باعث تفاوت توده ساختمانی انها میشود مربوط شیوه فراوری انها ، لحاظ تنوع فرمولاسیون انواع مختلف سوسیس کالباس میتواند تولید شود (سوسیس المانی ، لیونر ، مارتادلا ، خشک، ...) حال حاضر ملاک شاخص بررسی کیفیت کالا فرمول ستاد بسیج اقتصادی کشور میباشد.

بسته بندی

بسته بندی سوسیس کالباس داخل روکشهای مخصوص ( روکشها منشا طبیعی دارند منشا سنتیک) انجام میشود سپس بسته بندی نهایی کارتن قرار میگیرد پوششهای طبیعی استفاده عبارتند مری ، شکمبه ، روده کوچک ، روده کور، مثانه گاو، روده کور مثانه گوساله ، روده کوچک روده کور گوسفند، که مواد تحت فرایند خاصی واحد سازنده پوششها قرار میگرند اختیار واحدهای تولید کننده سوسیس کالباس قرار میگیرند .

پوششهای مصنوعی شامل انواع سلولزی، الیاف سلولزی ، الیاف سلولزی چند لایه الیاف پوست، پوشش پلاستیکی ( پلی امید ، پلی استر، پلی اتیلن، پلی پروپیلن ) الژینات باشند امروزه کلیه پوششهای کالباس سوسیس داخل کشور تولید میگردد ولی برخی انواع فیبروز انها خارج وارد میگردد.

حد استاندارد

شرایط استاندارد ملی سوسیس کالباس 2303 میباشد.

شرایط واردات :

واردات سوسیس کالباس وجود ندارد ( شرایط ورود منفی)

جایگاه مصرف محصول

بررسی بازار محصول

درحال حاضر ایران سالانه 400000 تن کالباس سوسیس تولید شود تعیین میزان نیاز مصرف بایستی ارتباط منطقی میان میزان مصرف جامعه مصرف کنندگان برقرار نمود میزان مصرف سوسیس کالباس تابع پارامترهای متعددی قبیل شرایط اقتصادی ، فرهنگ مردم، تبلیغات ، توسعه شهرنشینی ( که باعث دور بودن خانه وتوسعه فرهنگ استفاده مواد غذایی نیمه اماده که سریعا تهیه گردد ) میباشد حال حاضر ایران بدلیل توسعه شهرنشینی فرهنگ استفاده سوسیس کالباس رژیم غذایی اکثر مردم شهر نشین وارد شده صورتی که واحدهای تولید کننده فرایند تولیدشان دقت کافی مبذول دارند مواد اولیه خوب استفاده نموده وفرایند تحت کنترل قرار دهند یک فرمولاسیون معقول میتوان ارزشهای تغذیه سوسیس کالباس تولید شده تکیه نمود تاکید ارزشهای غذایی محصولات امار


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.