لینک دانلود خرید پایین توضیحات
فرمت word قابل ویرایش پرینت
تعداد صفحات: 42
نقش پرتئینها طیور
نقش پروتئینها جیره طیور
سر فصلها
پروتئینها (Proteins)
1- پروتئینها اسید امینه
2- طبقه بندی پروتئینها : پروتئینهای کروی ، پروتئینهای ریشه ، پروتئینهای مرکب
3- تقسیم بندی پروتئینها نظر منشا منبع : گیاهی حیوانی
4- ساختمان شیمیایی اسیدهای امینه پروتئینها
5- ساختمان پروتئین پروتئین سازی
6- خواص پروتئینها اسیدهای امینه
7- تجزیه اسیدهای امینه
8- هضم جذب پروتئینها تعادل نیتروژن
9- مقایسه پروتئینهای گیاهی حیوانی تغذیه طیور
10- گیاهان عنوان منابع اصلی پروتئینها
11- نیازحیوان اسیدهای امینه (احتیاجات اسید امینه مرغ )
12- عوامل موثر احتیاجات اسیدامینه ای
13- اسیدهای امینه مصنوعی
14- اثر ازدیاد اسیدهای امینه جیره
15- ارزش بیولوژیک پروتئین مرغ
16- تغذیه پروتئین اسیدهای امینه طیور
17- تنظیم میزان پروتئین جیره رابطه انرژی ان
18- پروتئینها خاصیت جوجه دراوری
19- عوارض علائم ازدیاد کمبود پروتئین اسیدهای امینه ضروری
20- احتیاجات روزانه پروتئین جوجه حال رشد
21- احتیاجات روزانه پروتئین اسیدهای امینه کمک مقادیر ذخیره شده استفاده شده توسط مرغ روز
22- احتیاجات پروتئینی نیمچه حال رشد لگهورن سفید
23- احتیاجات پروتئینی مرغان تخمگذار اثرات فاکتورها جهت مصرف خوراک پروتئین نیاز
24- دلایل ممکن پایین امردن راندمان استفاده پروتئین بوسیله مرغان تخمگذار
25- احتیاجات روزانه پروتئین یک مرغ لگهورن تاج ساده دو مرحله تخمگذاری
26- احتیاجات اسید امینه جیره جوجه گوشتی
27- احتیاجات اسید امینه مرغ
28- پروتئین جیره جوجه گوشتی
29- احتیاجات اسیدامینه مرغ
مقدمه:پروتئینها واسیدهای امینه
نام پروتئین کلمه یونانی پروتیوز ، معنی اول اهمیت اولیه ، توسط برزلیوس پیشنهاد شد . کلمه ، کلمه مناسبی است زیرا ترکیب پیچیده ، مرکب اسیدهای امینه تمام سلولها یافت شده اغلب واکنشهای شیمیایی حیاتی موجود سوخت ساز گیاه حیوان دخالت دارد .
گرچه غالبا تمام پروتئینهای یک حیوان ماده غذایی رفته پروتئین گفته میشود هر پروتئینی پروتئینهای دیگر متفاوت است . توالی خاص اسیدهای امینه چگونگی ارتباط رشته انها یکدیگر ، خصوصیات فیزیکی شیمیایی هر پروتئین نتیجه عمل بیولوژیکی مشخص سازد .
قسمتهای مهم بافتهای نرم بدن مثل ماهیچه ، بافتهای پیوندی ، کولاژن ، پوست ، مو ، سم ، پرها ، ناخنها قسمتهای شاخیمنقار پرندگان پروتئین تشکیل دهند . پروتئینهای خون چون البومینها گلوبولینها که تنظیم فشار اسنری دخالت دارند منبعی اسیدهای امینه اند وظایف متعدد دیگری عهده دارند .
فیبر لیوژن ترومبو پلاستین تعــداد دیگری پروتئینها انعقـــاد خون دخالت دارند پروتئینهای مرکب خون مثل هموگلوبین عمل انتقال اکسیژن سلولها عهده دارند لیپو پروتئینها عمل انتقال ویتامینهای محلول چربی سایر مواد واسطه چربی انجام دهند . علاوه لیپو پروتئینها اجزای اصلی غشای سلولی هستند . سایر پروتئینهای مرکب ، مثل نوکلئو پروتئینها گلیکو پروتئینها انزیمها ساسر بدن پراکنده اند .
غشای زرده تخم مرغ یک فسفر پروتئین است .
1- پروتئینها Proteins :
از نظر ساختمان شیمیایی پروتئینها ازت ، کربن ، هیدروژن ، اکسیژن گوگرد تشکیل شده اند عده پروتئینها علاوه عناصر فوق فسفر وجود دارد . مشخص کننده پروتئینها وجود ازت است بطور متوسط 16% پروتئینها ازت تشکیل دهد امر نظر تعیین درصد پروتئین مواد غذایی ترکیبـــات شیمیایی کمـک کند بدین ترتیب کــه ابتدا روشهــای شیمیایی مقدار ازت مواد غذایی بدست اورندو بعد مضرب 25/6 ضرب کنند .
25/6 = 16 ÷100 نتیجه بدست امده مقدار پروتئین خام نشان دهد . روش اندازه گیری تعیین پروتئین حقیقی کافی نیست زیرا بعضی پروتئینها حدود 4/13 درصد ازت بعضی دارای مقدار بیشتری حدود 3/19 درصد میباشد . پروتئینها ترکیبات ساده بنام اسید امینه تشکیل شده اند . تعداد اسیدامینه که کنون ساخته شده است 35 عدد میباشد که ساختمان شیمیایی 24- 23 عدد بطور قطع مشخص شده است . هر پروتئین تعدادی اسید امینه تشکیل شده است بطوریکه امکان ندارد تمام اسید امینه یک پروتئین واحد جمع شوند .
از نظر تغذیه طیور اسید امینه سه دسته تقسیم میشوند:
1-دسته که طیور تغذیه احتیاجی انها ندارند مانند الانین اسپارتیک اسید هیدروکسی پرولین سرین