سامانه بازاریابی فایل های دانشجوئی

جستجو پیشرفته فایلهای دانشجویی از سایت های مختلف علمی ایران

سامانه بازاریابی فایل های دانشجوئی

جستجو پیشرفته فایلهای دانشجویی از سایت های مختلف علمی ایران

تحقیق پرورش قارچ


لینک دانلود خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل :  .Doc ( قابل ویرایش اماده پرینت )

تعداد : 48 صفحه


 قسمتی متن : 

 

1- مقدمه تاریخچه قارچهای صدفی

Oyster mushroom

وجود گرما هوای مرطوب مناطق گرمسیری نیمه گرمسیری محدودیتهای عمده امر کشت پرورش بسیاری قارچهای خوراکی متداول، مانند قارچ دکمه agaricus bisporus شی تاکه Lentinula edodes ایجاد میکند. قارچ چینی رشد کاه برنج، قارچی مناسب مناطق گرمسیری بوده مناطق اهمیت زیادی برخوردار است. کشت پرورش قارچهای صدفی، نسبت سایر قارچهای خوراکی، بسیار ارزان کم هزینه است. انتخاب پرورش قارچ صنایع تولید غذایی، کشاورزانی درامدهای محدود، میتواند منبع درامدی مناسب باشد. گونه پلوروتوس جمله قارچهای خوراکی میباشند مناطق گرمسیری نیمه گرمسیری رشد مطلوبی برخوردارند.

در حال حاضر گونه متعددی قارچ پلوروتوس شناخته شده اند برخورداری قدرت تولید بالا کیفیت مناسب، شرایط حرارتی بالا رشد مطلوبی دارند. بسیاری گونه پلوروتوس میتوانند چوبهای پوسیده حال پوسیدن سطح تمام چوبهای سخت بقایای چوبی جمله خاک اره ضایعات کاغذ بقایای قهوه (تفاله قهوه، پوستها، ساقه برگها)، ساقه سبز موز، پوست غوزه پنبه، کنجاله پنبه، بقایای اگاو، کنجاله سویا بسیاری مواد لیگنوسلولزی دیگر رشد کنند.

کشت پلوروتوس کشورهای جنوب شرقی اسیا، اروپا امریکا بسیار رایج طول فصول رشد، میتوان پرورش داد. اغلب گونه رشد میسیلیومی بالایی داشته راحتی مواد سلولزی کلونیزه میکنند گونه قادرند مواد قبل تخمیر (کمپوست شدن) تجزیه نموده استفاده قرار دهند. لذا قدرت ساپروفیتی بالایی دارند. نظر تغذیه رفع گرسنگی احیای اقتصاد کشاورزی، کشورهای حال توسعه پرورش گونه پلوروتوس سایر قارچهای خوراکی، اهمیت امتیاز بالایی برخوردار است.

در سال 2000 میزان تولید قارچ صدفی 169000 متریک تن سال 1987، 909000 متریک تن سال 1990 افزایش یافته است.

انچه قارچهای صدفی مهم قابل توجه است، تبدیل توده سابستریت بستر اندامهای باردهی قارچ راندمان بیولوژیکی اغلب بیش 100 درصد نظر تولید قارچ دنیا، حداکثر میزان تولید محسوب میگردد. مراحل تجزیه تخریب کاه خشک، حدود 50 درصد توده، صورت گاز دی اکسید کربن، 20 درصد صورت اب ، 20 درصد صورت کمپوست مصرف شده، 10 درصد تبدیل ماده خشک اندام باردهی قارچ میشود. طوری مقدار ماده خشک، معادل تبدیل 25 درصد توده تر سوبسترای بستر قارچ تازه است. امر کاملا مرحله زمان برداشت قارچ بستگی دارد. قارچهای صدفی حاوی پروتئینهای اصلی ضروری بوده اساس وزن خشک قارچ مقدار برابر 35 – 15 درصد منابع علمی گزارش شده است. قارچها همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی اسیدهای امینه ازاد است.

به علاوه قارچها مملو ویتامینهای مفید جمله ویتامین C ، ویتامین B میباشد. تفاوتهای موجود گونه قارچ صدفی، نظر میزان مواد غذایی، چند عامل بستگی دارد. جمله مقدار پروتئین قارچ تحت تاثیر نوع ماده مصرفی بستر میزان سوبسترا میباشد. تفاوت میزان ترکیب غذایی عملکرد قارچهای نژاد پلوروتوس بسیار محرز است. اطلاع بیشتر مقالاتی رابطه خواص غذایی قارچهای صدفی ایل کاتان (1991) رای همکاران (1988) بانو راجاراتنام (1988) مراجعه کنید.

در خصوص مشکلات موجود زمینه پرورش قارچهای صدفی، طور اهم سه نکته باید توجه کرد:

1 – قارچ خیلی سریع زود فاسد میشود، نحوی فقط مدت چند روز فروشگاههای مواد غذایی قابل نگهداری است.

2 – علت پخش گسترده اسپورهای قارچ سالنهای پرورش، سلامت کارگران حساس خطر جدی مواجه است. نژادهای بدون اسپور کم اسپور قارچ زواید کوتاه گوشت ضخیم تری دارند، مدت زمان بیشتری قابل نگهداری میباشند. همچنین پرورش دهندگان قارچهای صدفی، ارقام بیشتر توجه قرار میدهند.

3 – حشرات زیادی وارد محل پرورش قارچهای صدفی میشوند اقدامات لازم پیشگیری مبارزه انها، امری ضروری پرورش دهندگان باید توجه قرار دهند.

در مقایسه سایر قارچهای خوراکی، قارچ صدفی بسیار توجه حشراتی چون Phorid Sciarid میباشد. حشرات حرکت سریع چرخشی خود فضا محیط اطراف قارچهای مزبور قارچهای بالغ، موجب پراکندگی انتشار اسپور انها محیط میشوند.

2- تاکسونومی قارچ صدفی:

بیان یک تعریف دقیق قارچها مشکل انها موجوداتی هتروترف میباشند جذب کننده غذا هستند بعضی انها دارای ریسه میباشند سوبستره (منبع غذایی) گسترش یابد. درون انها رخنه میکنند همچنین ممکن دیواره سلولی داشته باشند. معمولا جنس کیتین میباشد (بعضی دیواره سلولی سلولز دارند). موجوداتی چند هسته اوکاریوت (هسته غشاء دار) میباشند صورت ساپروفیت، همزیست انگلی زندگی میکنند ثابت میباشند سطح جهان انتشار جغرافیایی دارند بدین ترتیب سلسله گیاهان جانوران تعلق ندارند سلسله جداگانه قارچها (Fungus) طبقه بندی میشوند. قارچ صدفی (Pleurotus.Spp) جزء راسته اگاریکالز رده بازیدیومیست میباشد جایگاه تاکسونومی نمودار زیر نشان داده شده است.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.