سامانه بازاریابی فایل های دانشجوئی

جستجو پیشرفته فایلهای دانشجویی از سایت های مختلف علمی ایران

سامانه بازاریابی فایل های دانشجوئی

جستجو پیشرفته فایلهای دانشجویی از سایت های مختلف علمی ایران

نگهداری اسفناج سردخانه ص


لینک دانلود خرید پایین توضیحات

فرمت word  قابل ویرایش پرینت

تعداد صفحات: 5

 

فهرست مطالب

 

نگهداری اسفناج سردخانه

هدف

دامنه کاربرد

شرایط برداشت

پایین اوردن درجه حرارت

بسته‏بندی

درجه‏بندی حرارت مناسب

رطوبت نسبی

مدت نگهداری

 

بسمه تعالی

پیشگفتار

استاندارد نگهداری اسفناج سردخانه که وسیله کمیسیون فنی بررسی کنترل روش‏های نگهداری تدوین شده بیست پنجمین جلسه کمیته ملی مواد خوراکی فراورده‏های کشاورزی مورخ 38/8/24 تصویب گردید . پس تایید شورای عالی استاندارد استناد ماده یک قانون مواد الحاقی قانون تاسیس موسسه استاندارد تحقیقات صنعتی ایران مصوب اذرماه 1349 عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می‏گردد .

برای حفظ همگامی هماهنگی پیشرفت‏های ملی جهانی صنایع علوم استانداردهای ایران مواقع لزوم فواصل معین تجدیدنظر قرار خواهند گرفت هرگونه پیشنهادی که اصلاح تکمیل استانداردها برسد هنگام تجدیدنظر کمیسیون فنی مربوطه توجه واقع خواهد شد .

بنابراین مراجعه استانداردهای ایران باید همواره اخرین چاپ تجدیدنظر انها استفاده نمود .

در تهیه استاندارد سعی بوده است که توجه نیازمندی‏های خاص ایران حتی المقدور میان روش‏های معمول کشور استاندارد روش‏های متداول کشورهای دیگر هماهنگی ایجاد شود .

لذا بررسی امکانات مهارت‏های موجود اجرای ازمایش‏های لازم استاندارد حاضر استفاده منابع زیر تهیه گردید .

1 - Recommended conditions for cold storage of perishable

produce (2 nd edition ) Inteinational institute of refrigerations paris

2 - Commodity stosage manual (1973 revised) refrigeration

research foundation ,washingtion D .C .U .S .A.

3 - Americal Society of heating , refigeation and air conditioning

New York U .S .A . 1971

 

نگهداری اسفناج سردخانه

1 ـ هدف

هدف تدوین استاندارد ارائه نحوه برداشت , بسته‏بندی , حمل نقل نگاهداری اسفناج می‏باشد .

2 ـ دامنه کاربرد

این استاندارد نوع پرورش یافته اسفناج spencia 01penciaS که مقایسه نوع پرورش نیافته دارای برگ بیشتر ساقه کلفت‏تر می‏باشد کار می‏رود . نوع زمستانی فراورده دارای برگ‏های بهتری بوده نگهداری بهتر انجام می‏شود .

3 ـ شرایط برداشت

اگر برداشت اسفناج زمانی انجام گیرد که محصول دارای بهترین کیفیت نبوده کاملا رسیده نباشد باعث فساد خواهد شد .

اسفناج نرسیده موقع نگهداری چه پس دارای کیفیت بهتری نخواهد شد .

اسفناج رسیده پس برداشت هرگاه زمان کوتاه مصرف نشود فاسد خواهد شد .

برای نگهداری اسفناج باید اب شست عاری گل لای شود . شستن اب خیلی سرد مدت نگهداری اسفناج طولانی‏تر خواهد کرد .

4 ـ پایین اوردن درجه حرارت

اسفناج سبزی‏هایی است که لازم است بلادرنگ پس برداشت درجه حرارت پایین اورده شود بهترین راه سرد کردن اسفناج پایین اوردن درجه حرارت قراردادن یخ خرد شده زیر بالا لابه‏لای می‏باشد کار باید بلافاصله پس برداشت انجام شود .

5 ـ بسته‏بندی


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.