سامانه بازاریابی فایل های دانشجوئی

جستجو پیشرفته فایلهای دانشجویی از سایت های مختلف علمی ایران

سامانه بازاریابی فایل های دانشجوئی

جستجو پیشرفته فایلهای دانشجویی از سایت های مختلف علمی ایران

ویژگیهای پودر پر خوراک دام طیور


لینک دانلود خرید پایین توضیحات

فرمت word  قابل ویرایش پرینت

تعداد صفحات: 9

 

موسسه استاندارد تحقیقات صنعتی ایران

موسسه استاندارد تحقیقات صنعتی ایران تنها سازمانی است ایران که طبق قانون میتواند استاندارد رسمی فراورده‏ها تعیین تدوین اجرای انها کسب موافقت شورایعالی استاندارد اجباری اعلام نماید. وظایف هدفهای موسسه عبارتست از:

( تعیین، تدوین نشر استانداردهای ملی – انجام تحقیقات بمنظور تدوین استاندارد بالا بردن کیفیت کالاهای داخلی، کمک بهبود روشهای تولید افزایش کارائی صنایع جهت خودکفائی کشور- ترویج استانداردهای ملی – نظارت اجرای استانداردهای اجباری – کنترل کیفی کالاهای صادراتی مشمول استاندارد اجباری جلوگیری صدور کالاهای نامرغوب منظور فراهم نمودن امکانات رقابت کالاهای مشابه خارجی حفظ بازارهای بین المللی کنترل کیفی کالاهای وارداتی مشمول استاندارد اجباری منظور حمایت مصرف کنندگان تولیدکنندگان داخلی جلوگیری ورود کالاهای نامرغوب خارجی راهنمائی علمی فنی تولیدکنندگان، توزیع کنندگان مصرف کنندگان – مطالعه تحقیق درباره روشهای تولید، نگهداری، بسته بندی ترابری کالاهای مختلف – ترویج سیستم متریک کالیبراسیون وسایل سنجش – ازمایش تطبیق نمونه کالاها استانداردهای مربوط، اعلام مشخصات اظهارنظر مقایسه‏ای صدور گواهینامه‏های لازم ) .

موسسه استاندارد اعضاء سازمان بین المللی استاندارد باشد لذا اجرای وظایف خود اخرین پیشرفتهای علمی فنی صنعتی جهان استفاده نماید شرایط کلی نیازمندیهای خاص کشور توجه قرار دهد.

اجرای استانداردهای ملی ایران نفع تمام مردم اقتصاد کشور است باعث افزایش صادرات فروش داخلی تامین ایمنی بهداشت مصرف کنندگان صرفه جوئی وقت هزینه نتیجه موجب افزایش درامد ملی رفاه عمومی کاهش قیمتها شود.

 کمیسیون استاندارد ویژگیهای پودر پر (خوراک دام طیور)

 رئیس

جامعی-پرویز

دکتر درتغذیه دام موادغذایی

دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران

 اعضاء

حربی-کتایون

لیسانس زیست‏شناسی

موسسه استاندارد تحقیقات صنعتی ایران

حسینی-سید محمد

دکتر دامپزشک

سازمان دامپزشکی کشور

زند تفرشی-محمود

دکتر دامپزشک

شرکت خوراک دام نمونه

فرخوی-محسن

دکتر تغذیه دام

دانشکده دامپزشکی

ملجائی-سید حسن

دکتردامپزشک

سازمان پژوهشهای علمی

نصیری-فریدون

دکتردامپزشک

خوراک دام پارس

یوسفیان-منیژه

دکتر دامپزشک

سازمان دامپزشکی کشور

 دبیر

صیانتی-احمد

مهندس کشاورزی

موسسه استاندارد تحقیقات صنعتی ایران

فهرست مطالب

 

ویژگیهای پودر پر مصرف خوراک دام وطیور

هدف

دامنه کاربرد

تعریف

طرز تهیه

ویژگیها

عوامل ناپذیرفتنی

نمونه برداری

بسته بندی نشانه گذاری

 

بسمه تعالی

پیشگفتار

استاندارد ویژگیهای پودر پر ( خوراک دام طیور ) که وسیله کمیسیون فنی خوراک دام طیور تهیه تدوین شده هفتاد هشتمین کمیته ملی استاندارد فراورده‏های کشاورزی غذایی مورخ 67/12/21 تایید قرار گرفته , اینک استناد ماده یک قانون مواد الحاقی قانون تاسیس موسسه استاندارد تحقیقات صنعتی ایران مصوب اذر ماه 1349 عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می‏گردد.

برای حفظ همگامی هماهنگی پیشرفتهای ملی جهانی صنایع علوم استانداردهای ایران مواقع لزوم فواصل معین تجدید نظر قرار خواهند گرفت هرگونه پیشنهادی که اصلاح تکمیل استانداردها برسد هنگام تجدید نظر کمیسیون فنی مربوط توجه واقع خواهد شد .

بنابراین مراجعه استانداردهای ایران باید همواره اخرین چاپ وتجدید نظرانها استفاده نمود .

در تهیه تدوین استاندارد سعی شده است که ضمن توجه بشرایط موجود نیازهای جامعه حتی المقدور بین استاندارد استاندارد کشورهای صنعتی پیشرفته هماهنگی ایجاد شود.

لذا بررسی امکانات مهارت‏های موجود اجرای ازمایشهای لازم استاندارد استفاده منبع زیر تهیه گردیده است:

Edition 1984 Feed stufls Ingredient Analysis Tabls-1


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.