سامانه بازاریابی فایل های دانشجوئی

جستجو پیشرفته فایلهای دانشجویی از سایت های مختلف علمی ایران

سامانه بازاریابی فایل های دانشجوئی

جستجو پیشرفته فایلهای دانشجویی از سایت های مختلف علمی ایران

واحد تولیدی ارد ستاره


لینک دانلود خرید پایین توضیحات

فرمت word  قابل ویرایش پرینت

تعداد صفحات: 40

 

فهرست مندرجات:

بخش اول: کلیات

- مقدمه معرفی واحد تولیدی

- خط مشی اهداف کیفیتی واحد تولیدی

- اصطلاحات تعریفات

بخش دوم: سازمان واحد تولیدی

- سازماندهی واحد تولیدی بخشهای نمودار سازمانی واحد تولیدی

- سازماندهی امور کیفیت واحد تولیدی نمودار سازمانی بخش کیفیت

- شرح وظایف، مسئولیتها اختیارات مسئولان کارکنان دخیل موثر کیفیت بویژه مسئول کارکنان بخش کیفیت

بخش سوم: مستندات نظام کیفیت

- ساختار مستندات نظام کیفیت شامل نظام نامه، روشهای اجرایی، دستورالعمل کاری، مشخصات فنی استانداردهای کارخانه ای، تقشه ها، کارتها فرمهای عملیاتی غیره

- نحوه تهیه، بررسی، تایید، تصویب، تجدیدنظر توزیع مستندات نظام کیفیت چگونگی کنترل انها

- حفظ نگهداری سوابق

بخش چهارم: کنترل فرایندهای تولیدی عملیاتی

- نمودار فرایندها

- تدارکات انبارش مواد اولیه

- فراوری مواد اولیه ساخت مونتاژ قطعات

- بسته بندی محصول نهایی

- انبارش، حمل تحویل محصول

بخش پنجم: بازرسی ازمایش مواد، قطعات محصولات

- بازرسی ازمایش مواد اولیه

- بازرشی ازمایش حین فرایند

- بازرسی ازمایش محصول نهایی (ازمونهای مستمر کارخانه ای، ازمونهای نمونه تصدیق بهر ساخت (lot Batch)، ازمونهای فرعی تصدیق نمونه محصول جدید)

بخش ششم: شناسایی، ردیابی وضعیت بازرسی ازمایش مواد، قطعات محصولات

بخش هفتم: امکانات ازمایشگاهی کنترل تجهیزات بازرسی، ازمون اندازه گیری (بررسی کارکردی وکالیبراسیون)

بخش هشتم: کنترل تعیین تکلیف مواد، قطعات محصولات نامنطبق اقدامات اصلاحی پیشگیرانه رسیدگی شکایات مشتریان

بخش نهم: اموزش کارکنان

بخش دهم: کاربرد فنون اکاری

پیوست ها, فهرست مدارک مستندات مرتبط نظام کیفیت سایر ضمائم ضروری

بخش اول: کلیات

مقدمه معرفی واحد تولیدی

واحد تولیدی ارد ستاره مساحت 2m7800 واقع تهران خیابان شهید رجائی خیابان ستاره، تولید ارد خود ظرفیت 30 هزار تن سال سال 1342 شروع کرده است. محصول دو نوع ارد ستاره درجه 2 (درصد سبوس گیری 19 درصد) ارد سبوس گرفته (درصد سبوس گیری 13 درصد) منطبق استاندارد ملی شماره 103 2393 روش والسی تولید شود. واحد تولیدی مدیریت عامل سید محمدرضا مرتضوی داشتن نیروهای متخصص شامل خانم الهام عباسی مسئول کنترل کیفیت مدرک مهندسی صنایع غذایی، اقای سید احمد حیدری مدیر تولید مدرک شیمی خانم رکسانا نادرنیا مدیر فنی مدرک مهندسی مکانیک تعداد 35 کارگر حداکثر توان خود جهت تولید محصول کیفیت مطلوب بهره برد ماده اولیه محصول کلیه مراحل تولید فراوری کنترل شده ازمایشات لازم انها بخش میکروبی شیمی انجام شود.

این کارخانه داشتن پروانه تاسیس بهره برداری شماره 4251، تیرناه سال 1382 موفق اخذ پروانه ساخت محصول شماره 17942


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.